Ben je op zoek naar leuke zwemkleding voor jezelf, je partner of bijvoorbeeld je kinderen? Er zijn tegenwoordig zoveel leuke soorten zwemkleding te vinden: keuze genoeg dus! Maar waar kun je allemaal uitkiezen?

Zwemkleding vrouwen

Het aanbod van zwemkleding is voor vrouwen natuurlijk het grootst. Er zijn tegenwoordig allerlei leuke variaties te vinden op het welbekende badpak en de bikini. Want wat dacht je van een bandeaubikini? Of een triangelbikini? Dan heb je ook nog de monokini: een badpak, maar dan net wat bloter. Kortom: keuze genoeg.

Zwemkleding mannen

Voor mannen is het aanbod van zwemkleding helaas nog niet zo groot. Je hebt de speedo, of een zwemshort. Het zwemshort is het tegenwoordig wel in verschillende variaties. Je hebt hele lange zwemshorts, zwemshorts die net boven de knie vallen, of zwemshorts die heel kort zijn.

Zwemkleding kinderen

Ook voor kinderen is er tegenwoordig genoeg leuke zwemkleding te vinden. Ook voor meisjes heb je tegenwoordig allerlei leuke bikini’s en badpakken. En ook voor jongens zijn er genoeg leuke zwembroeken te vinden.

UV-werende zwemkleding

Zwemkleding die je kind beschermt tegen de zon: het klinkt gek maar het bestaat. Deze zwemkleding beschermt je kind tegen de schadelijke uv-straling van de zon. Je kan kiezen voor zwemkleding met pijpjes en lange mouwen, zodat je alleen de onderarmen, onderbenen en het gezicht van je kind hoeft in te smeren. Dit scheelt al heel veel. Normaal gesproken moet je je kind als deze in het water is geweest weer helemaal van top tot teen insmeren met zonnebescherming, maar UV-werende zwemkleding hoeft dit allemaal niet.

Rate this post