Een nieuw kapsel is een ideale beslissing als je wilt gaan voor een nieuwe look. Bovendien komen er dit jaar verschillende trendy kapsels. Er is zoveel keus en je hebt een verscheidenheid aan modellen. Of je nou lang glad haar hebt of krullend haar. Het is belangrijk te kiezen voor een kapsel dat bij je past. Bijna alle kapsels zien er een beetje ‘slordig’ uit dit jaar.

In 2019 mogen de haren een beetje korter worden geknipt. Ben je daar niet zo een fan van of wil je je lange lokken niet knippen? Geen nood. Je hoeft het niet helemaal kort te knippen. Halflang kun je je haren ook knippen, dit komt tot op schouderhoogte. Ook de bob maakt weer zijn intrede in 2019. Deze is kort en lekker pitting. Kort(er) haar heeft het voordeel dat je niet veel tijd nodig hebt om jou haren te doen. Even snel een borstel erdoorheen en je kunt zo de deur uit. Heb je zin in een nieuwe haarkleur? In 2019 kunnen de haarkleur trends er ongeveer zo uit zien: blond of hoogwit (platinum), highlights in het haar, golden rose en zelfs grijstinten.

Kapsels voor halflang haar

Veel vrouwen kiezen nu voor kapsels met halflang haar. Geen haar op ons hoofd die eraan denkt om afscheid te nemen van onze mooie lange lokken. En dat hoeft ook niet.  Sterker nog, halflange kapsels zijn steeds geliefder. Halflang haar wordt dan ook een trend dit jaar, het is inmiddels een klassieker. Met een halflang kapsel zit je altijd goed. Net zoals alle andere kapsels, zijn ook halflange kapsels en bob kapsels steeds in beweging. Halflange bob kapsels laten zich ook gemakkelijk stylen. Zo kun je er ook mooie waves in maken. Halflang haar komt gewoonlijk vlotter over dan lang haar,  maar is wel op en top vrouwelijk. Je kunt er heel veel kanten mee op. Je kunt er ook iets superchics van maken door het naar binnen te stylen.

De  kapsels voor 2019 laten wel volume zien. Ze zijn ook gemakkelijker in het dragen, want de halflange kapsels van nu hebben elk een eigen coupe. Ze worden afgestemd op het gezicht zodat eigenlijk iedere vrouw tegenwoordig met deze stijl wegkomt. Zo zien we halflange kapseltjes met korte pony’s, met lange lokken, met gelaagde lokken rond het gezicht, met grote volumes bovenop het hoofd, of juist met heel weinig volume. Veel kapseltjes zijn wat langer in de nek waardoor ze toch nog heel vrouwelijk eruit zien.

Rate this post