Vingino is een merk die die kinderkleding op de markt brengt.  Hun collectie bestaat uit kinderkleding voor kinderen van 0-12jaar. Ieder kind komt wel aan zijn trekken bij Vingino, je vindt er stoere en vrolijke kleding. De kledingstukken zien er niet alleen heel hip en vrolijk uit, maar zitten ook heel comfortabel. Vingino kinderkleding staat bekend om zijn modieuze en vooral stoere en eigenzinnige collecties. Dit zie je ook terugkomen in de kledingstukken. Het assortiment bestaat uit jeans, jassen en shirts. Elk seizoen heeft Vingino weer een eigen collectie.

Vingino

Vingino maakt kindermode die helemaal 100% play-proof is. Kinderen houden van spelen en dat houdt in rennen, klimmen, klauteren maar ook vallen. Kleding kan dus beschadig raken maar de kleding van Vingino kan tegen een stootje. Met Vingino kinderkleding kunnen kinderen ongehinderd buitenspelen. Iedereen vindt het leuk om een mooi item in de uitverkoop te scoren. Er zijn dus regelmatig kledingstukken in de sale. Na afloop van een seizoen gaat de oude collectie dus in de sale.

Vingino heeft voor de kinderen verschillende kledingstukken. Denk maar aan comfortabele winterjassen of lekker zittende jeansbroeken voor zowel de jongens als meisjes. Voor alle sportieve jongens en meisjes heeft Vingino een uitgebreide lijn met sportkleding. Sportkleding is dus geschikt voor de kinderen die graag actief bezig zijn. Ook is de sportkleding gemaakt van luchtig materiaal dat goed ademt. Tenslotte biedt Vingino ook ondergoed  aan voor opgroeiende jongens en meisjes. Het ondergoed is gemaakt van elastisch materiaal, waardoor ze goed op het lichaam aansluiten en comfortabel zitten. Door de vrolijke kleuren en prints is Vingino ondergoed een feestje om te dragen. Vingino is van oorsprong een label voor grotere kinderen, maar zij beschikken ook over een collectie voor de kleinsten. Naast de kindercollectie hebben zij ook een babycollectie. De accessoires van Vingino maken de outfit van je kind helemaal af. Voor de leukste kinderkleding moet je dus winkelen bij Vingino.

Rate this post