Wehkamp Online – Natuurlijk kent bijna iedereen Wehkamp… vroeger van de boekjes en nu zitten online. Wehkamp online is het grootste online warenhuis en naar eigen zeggen marktleider in online winkelen. Het assortiment bestaat uit meer dan 100.000 artikelen en ook de kleding is hierin goed vertegenwoordigd. Bij Wehkamp vind je allerlei leuke mode maar ook nog veel meer, en de prijzen en zijn zeer aardig.

Zo begon Wehkamp:

Wehkamp.nl, HET online warenhuis van Nederland, werd in 1952 als ‘Wehkamp’s Fabriekskantoor’ opgericht door Herman Wehkamp in Slagharen. De artikelen, aanvankelijk matrassen en bedtextiel, werden door de klanten per post besteld naar aanleiding van advertenties in radiobodes en vrouwenbladen. Ook het verzenden verliep grotendeels via de post. Wehkamp werkte daarbij vanuit een magazijn in aanvankelijk Slagharen, later Dedemsvaart.

Voor een volledige geschiedenis kun je kijken op hun eigen website waar ze er een compleet artikel over hebben.

Online bestellen bij Wehkamp is erg makkelijk en ook als er iets niet naar wens is, is er een erg goed beleid betreffende routeren van artikelen. Men kan zelfs gratis retourneren. Voor meer details hierover kan je terecht op de website van dit bedrijf, ze hebben uitvoerige informatie staan over het online bestellen en regels voor het terugzenden van producten.

Het is bij mij alweer een erg lange tijd geleden dat ik hier iets besteld heb, maar naar ik mij herinner ging toen alles eigenlijk perfect en heb ik geen problemen gehad. Hoe waren jullie ervaringen met dit bedrijf? Laat het hieronder weten in de reacties.

Nog enkele leuke feitjes die ik op wikipedia heb gevonden:

Onderdeel van: RFS Holland Holding

Oprichting: 1952

Oprichter: Herman Wehkamp

Hoofdkantoor: Nederland, Zwolle

Werknemers: 600 – 700

Producten: mode, wonen, tuin, klussen, elektronica, computer, sport

Industrie: Detailhandel

Omzet: 548 miljoen (BJ2011/2012)

Website: www.wehkamp.nl

Rate this post