afterpay achteraf betalenOpzoek naar webwinkels waar je schoenen afterpay betalen kunt? Wij hebben een totaal overzicht gemaakt van Nederlandse webshops die achteraf betalen voor schoenen aanbieden. Op deze manier kun jij profiteren van de vele voordelen die het met zich mee brengt.

Overzicht schoenen afterpay winkels

Waarom deze betaalmogelijkheid?

Schoenen met afterpayDeze manier betalen biedt vele voordelen met zich mee. Met name voor het bestellen van schoenen heeft het nog meer voordelen dan als je andere artikelen koopt met deze betaalmogelijkheid. Bij schoenen heb je te maken met maten die goed moeten aansluiten op de maat van je voeten. Helaas wordt er tegenwoordig gebruik gemaakt van Engelse maten, Amerikaanse maten en de Europese maten. Ook kan er per merk of per schoentype nog een verschil zijn in hoe de schoenen uitvallen. In sneakers kan je wellicht maat 42 hebben terwijl dit in laarzen maat 40 moet zijn. Dit weet je niet altijd van te voren waardoor de kans op retourneren vergroot wordt.

Stel je koopt schoenen met een normale betaalwijze en moet ze vervolgens retourneren dan ben jij dit geld voor een bepaalde tijd kwijt. Als jij kiest voor achteraf betalen dan betaal je alleen als je het item daadwerkelijk wilt houden. Stel dat de schoen niet past of toch niet volledig binnen jouw smaak valt dan kun je hem op dit moment gewoon retourneren. De openstaande rekening hoef je op zo’n moment ook niet te betalen als je het retourneren binnen de gestelde betalingstermijn regelt.

Maar ook als jij even krap bij kas zit en nog een aantal dagen op je loon moet wachten is dit een goede oplossing. Je kunt al wel de schoenen kopen die je graag wilt hebben, maar deze hoef je pas later te betalen. De betalingstermijn om deze openstaande rekening te betalen bedraagt 14 tot 30 dagen. Hoeveel dit exact is kun je na lezen in de voorwaarde van de webwinkel. Ook als je deze betaalmogelijkheid aanklikt word je hier duidelijk over geïnformeerd. Het is wel belangrijk dat jij op tijd binnen deze termijnen de betaling voltooid.

Geen misbruik

Hoewel er geen BKR check wordt uitgevoerd is het een systeem waar geen misbruik gemaakt van dient te worden. Wie dit wel doet komt op de zwarte lijst van de webwinkel te staan en zou niet meer gebruik mogen maken van deze betaalmogelijkheid. Het is dus belangrijk dat je alleen schoenen gaat bestellen als je deze daadwerkelijk betalen kunt.

Rate this post