Kapsels en haar trends van 2019 komen eraan. Elk seizoen zijn er weer andere mode trends. Doe ideeën op voor nieuwe kapsels voor kort haar, halflang haar en lang haar. Voor elke haartype zijn er wel verschillende ideeën die je kunt toepassen: voor opsteekkapsels, vlechten, knotten en party kapsels.

 

Hair look van 2019

Voor 2019 kun je ook hele apart haarmode verwachten. Een van ze zijn klassieke kapsels met finger waves aan de voorkant. De achterkant hiervoor is heel glad en strak. Het haar is netjes omhoog geföhnd en wordt met een grote dosis lak bewerkt. Als je de finger waves aan de voorkant goed bekijkt, zul je zien dat het gekrule lokken zijn die nadien zijn platgespoten. Het is natuurlijk geen makkelijk kapsel om te krijgen, maar je mag er wel je eigen stijl aan zetten. Heel leuk voor een feestje of evenement.

Ook vlechten zijn helemaal in. Een vlecht zorgt ervoor dat al je haren op 1 plaats blijven en je er netjes uitziet. Een vlecht kan je dag ook redden. Als je geen zin hebt om je haren te kammen kun je ze allemaa bijeen plaatsen in een vlecht. Ook krijg je kapsel er wat vorm mee.  Vlechten zijn niet saai en je kunt er verschillende kanten mee op. Je kunt eerst een vlecht maken en dan deze zetten in een mooie bol. Of je kunt hele lage vlechten maken aan de onderkant van je haar en dan in een haarband vastmaken.

Verder kun je ook je haar kleuren en verschillende accessoires in je haren plaatsen. Zo kun je dit seizoen warme en koele tinten op je  haren plaatsen. Ga je voor highlights, dan kun je er ook koperen highlights inzetten en die met ook combineren met andere kleuren. Of je kunt warmblond haar met een koele shampoo wassen waardoor sommige gedeeltes wit zijn, en de andere nog warm blond. Ik heb dat zelf nu. Maar wat je ook ziet, is dat kleuren het midden houden tussen warm en cool. Zo kun je een soort diepe bordeaux haarkleur hebben die zowel warm als koud eruit ziet. Met een frisse look kun je ook leuke accessoires in je haren plaatsen. Dit kan van alles zijn, gespen, bandana’s en haarspelden. Accessoires kun je zelf ook thuis maken. Zo heb jij er eentje waarin niemand anders rondloopt. Doe dus wat inspiratie op van verschillende tijdschriften en kijk welke haarstijl en kleur bij jou past.

Rate this post