Iedereen kent natuurlijk Zalando wel, een van de grote spelers op online shopping gebied. Vooral de grappige, licht irritante, reclames kennen de meeste mensen wel:) Bij Zalando kun je terecht voor al je kleding (en nog veel meer), zowel voor mannen, vrouwen als kinderen. Zalando is opgericht in 2008 in Duitsland en inmiddels verkoopt het bedrijf al aan klanten door heel Europa.

Website: www.zalando.nl

Zalando Outlet

Zalando heeft ook een outlet gedeelte op de website, hier vind je afgeprijsde artikelen. Er is een erg groot aanbod en erg leuk om door de koopjes heen te bladeren. Het aanbod veranderd erg snel (logisch natuurlijk bij zo een grote winkel als zalando) en als je iets leuks ziet moet je dus ook niet dagen wachten omdat het weleens uitverkocht kan zijn.

Sport

Ook voor de sporters is er een groot aanbod en dat blijkt ook wel uit de reclames die op dit moment op tv zijn, die richten zicht op mannen en sportartikelen die gekocht worden waardoor uiteraard de vrouw in de reclame gek wordt:) Weer een erg leuke reclame.

Schoenen

Van de schoenen is de website eigenlijk erg groot geworden, het begon namelijk allemaal met schoenen en fashion. Tegenwoordig vind je er vanalles, zoals geurtjes, accessoires, textiel, badkamer en slaapkamerartikelen en ga zo maar door.

Zalando kortingscode

Tegenwoordig werken veel webwinkels met kortingscodes, als je dan bij het afronden van je bestelling een kortingscode invoert gaat er een percentje af. Dit zijn veelal acties die beperkt geldig zijn. Er moet dus op het moment een actie lopen en je dient de juiste kortingscode te weten. Weet jij een kortingscode, laat hem dan achter in de reacties zodat ook anderen hem kunnen gebruiken.

Laat hieronder jou ervaringen met Zalando achter.

Rate this post