Als we praten over mode denk je meestal gelijk aan de kleren die trendy zijn op dat moment. Maar niet alleen kleding valt onder mode. Ook de schoenen, je haren en de bijbehorende accessoires vallen onder mode. Denk aan tassen, zonnebrillen en sieraden. Deze maken je outfit helemaal compleet. Ook in het nieuwe jaar komen er nieuwe kapsels. Een kapsel zorgt ervoor dat je er net even anders uitziet dan normaal. Draag je bijvoorbeeld je haren altijd los, dan kan een opgestoken bol voor een chicque look zorgen. Heb je altijd een middenscheiding in je haar? Dan kun je een keer een scheding maken aan de zijkanten. Met kapsels kun je verschillende kanten op. Je kunt zelfs je haren een geheel nieuwe kleur geven als je dit wilt. Verder zijn er ook leuke accessoires voor onze haren. Denk maar aan gespen, bandana’s en haarspelden. Maar niet alleen voor de vrouwen zijn kapsels belangrijk, ook de heren krijgen een nieuwe look in 2019.

Kapsels vrouwen 2019

In 2019 mogen de haren een beetje korter worden geknipt. Ben je daar niet zo een fan van of wil je je lange lokken niet knippen? Geen nood. Je hoeft het niet helemaal kort te knippen. Halflang kun je je haren ook knippen, dit komt tot op schouderhoogte. Ook de bob maakt weer zijn intrede in 2019. Deze is kort en lekker pitting. Kort(er) haar heeft het voordeel dat je niet veel tijd hoeft uit te trekken om jou haren te doen. Even snel een borstel erdoorheen en je kunt zo de deur uit. Heb je zin in een nieuwe haarkleur? In 2019 kunnen de haarkleur trends er ongeveer zo uit zien: blond of hoogwit (platinum), highlights in het haar, golden rose en zelfs grijstinten.

Kapsels mannen 2019

Als we denken aan het haar van mannen dan hebben ze meestal maar 1 soort stijl. In 2019 zijn er echter wel leuke kapsels die voorbijkomen. Een beetje meer volume in het haar en wat langer haar mogen in 2019. De meeste populairste is wel de fade haircut. Aan de bovenkant is er veel volume in het haar en aan de zijkanten worden deze plat geschoren. Mannen combineren deze stijl meestal met een baard.

Zo zie je maar dat kapsels ook onderdeel zijn van mode. Of je nou van je lange lokken houdt of van kort haar, het kan eigenlijk allemaal. Je kunt ‘meedoen’ met de mode, met een twist van je eigen stijl. Het belangrijkste is dat jij tevreden bent met je look en je comfortabel voelt ermee.

Rate this post