Accessoires kun je perfect combineren met je outfit. Zo vraagt een stoerdere outfit bijvoorbeeld om stoere sieraden. Het combineren van accessoires bij je outfit is al een hele klus, laat staan het combineren van verschillende modeaccessoires met elkaar. Weet je niet zo goed welke kettingen, tassen of oorbellen je bij elkaar moet dragen? In dit artikel lees je drie tips die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste accessoires. 

Verschillende laagjes

Het is tegenwoordig helemaal hip om verschillende laagjes sieraden te dragen. We hoeven het niet meer bij een leuke ketting te houden, maar kunnen er nu meerdere tegelijk dragen. Draag het liefst kettingen met verschillende lengtes. Denk aan een choker gecombineerd met een middel en lange ketting. Dit geeft een leuk speels effect en maakt je outfit net iets bijzonderder. 

Ook kun je meerdere mooie armbanden bij elkaar dragen. Kies bijvoorbeeld voor een bedelarmband gecombineerd met een breder exemplaar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Sieraden combineren met horloge

Een horloge is een tijdloos accessoire. Waar een horloge vroeger werd gedragen voor het checken van de tijd, wordt het nu steeds vaker als modeaccessoire gebruikt. Horloges komen in allerlei verschillende soorten en maten en kun je perfect afstemmen op je outfit. Vind je één accessoire om je pols niet genoeg? Combineer het horloge met armbanden. Een gouden horloge kun je heel goed met gouden armbanden in dezelfde tint combineren. Ook staat het erg goed met leer of een leuke panterprint, zo maak je je outfit net iets stoerder. 

Tas afstemmen op andere accessoires

Je stemt je tas meestal af op de soort outfit die je draagt. Als je simpele kledingstukken draagt, kun je hier een opvallende tas bij dragen en andersom. Je kunt er ook voor kiezen om je tas af te stemmen op de andere accessoires die je draagt. Als je veel accessoires als kettingen en armbanden draagt, vraagt dit meestal om een simpele tas. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte croco clutch, deze heeft een subtiele print en zal niet heel snel de aandacht trekken. Daarnaast kun je bij weinig accessoires kiezen voor een grote tas in een felle kleur. 

Rate this post