Ook Rotterdam heeft een vestiging van Primark op een zeer bereikbare locatie zitten, namelijk het Poolsterplein. Deze winkel beslaat twee verdiepingen. Het Poolsterplein is een gezellig ogend plein en de ingang van de winkel is makkelijk te vinden. Zoals we gewend zijn van deze goedkope winkel is het er vaak erg druk binnen. Het enige nadeel van de drukte die ik in Rotterdam heb kunnen ondervinden is de lange rij voor de paskamers. Wat extra paskamers zou geen kwaad kunnen dus. Maar bij de kassa gaat alles dan ondanks de drukte toch erg snel, ook niet vreemd met het mooie systeem dat ze hebben… er is een enorme rij kassa’s en de volgende in de rij gaat naar de eerst beschikbare kassa.

Vanwege de enorme rij bij de paskamers zijn mensen weleens geneigd iets te kopen zonder het te passen, doe dit alleen als je zeker weet dat het lekker zit en goed gaat passen. Vorige keer heb ik zelf namelijk helaas wat dingen toch te klein gekocht.

Aan het plein bevind zich ook een MacDonalds, dus wie na het winkelen honger heeft gekregen kan hier terecht voor een goedkope maaltijd:-)

Primark Rotterdam adres

Poolsterplein 100

Rotterdam

3067 LW

Nederland

Telefoonnummer: 010-4201211

Primark Rotterdam openingstijden

Maandag 11.00-19.00

Dinsdag 08.30-19.00

Woensdag 08.30-19.00

Donderdag 08.30-19.00

Vrijdag 08.30-21.00

Zaterdag 08.30-18.00

Zondag 12.00-17.00

Primark Rotterdam parkeren

Rondom het Poolsterplein zijn parkeerplaatsen en elke keer dat ik de winkel bezocht was daar een plekje vrij (wel betaald, maar je staat recht aan het plein). Ook zijn er parkeergarages in de buurt te vinden. Dus parkeren is eigenlijk nooit een probleem.

 

UPDATE:

Behalve beneden zo een 15 kassa’s te hebben, staan er nu ook boven op de 1e verdieping kassa’s. Kortom de wachttijden voor af te rekenen zijn nog korter. Hoewel ik het altijd al wel vlot vond gaan:) Enigste probleem blijft toch nog die paskamers, er stond weer zo een lange rij dat ik alles meegenomen heb zonder te passen.

Rate this post