Italië staat bekend om mode. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen gaan heel modebewust over straat. Typerend voor de Italiaanse overhemden is de dubbele kraag. Dit is in feite gewoon een dubbele omgeslagen kraag. Net even wat anders dan de standaard overhemd. Wil jij er netjes uitzien, maar je qua kledingstijl toch onderscheiden van andere mannen? Koop dan een dergelijk overhemd. Door het op de juiste manier te combineren, kun jij een persoonlijke stijl aannemen.

Voor elke gelegenheid

Overhemden met een dubbele kraag zijn zowel elegant als stijlvol. Doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende en gemakkelijke kleuren, zijn ze gemakkelijk te combineren. Wil je er heel zakelijk uitzien? Dan kun je het overhemd combineren met een nette broek en een colbert. Voor een meer casual look kun je een overhemd combineren met een casual of spijkerbroek met een vest. Voor welke gelegenheid dan ook.

Hoogwaardige kwaliteit

Italiaanse overhemden staan bekend om hoogwaardige kwaliteit. Je wilt natuurlijk dat je overhemd lang mee gaat en lang mooi blijft. De Italiaanse overhemden met een dubbele boord zijn geschikt voor elke man. Daarom zijn er ook diverse modellen verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit de regular fit en de slim fit. Het laatste type overhemd heeft een wat gedetailleerder model. Deze overhemden vallen redelijk klein uit. Het advies hierbij is dan ook om het overhemd een maatje groter dan normaal te bestellen. Beide modellen zijn in allerlei maten, maar ook in heel verschillende kleuren verkrijgbaar. Of je nou van een print, een opvallende kleur of liever voor een wat lichtere kleur gaat.

Rate this post