Een kapsel kan aan iemand een hele andere look geven. Voor een look hoef je bijvoorbeeld je haren niet af te knippen. Maar je kunt er leuke spelden indoen of opsteken. Kapsels vallen ook onder moden. En naast vrouwen kapsels zijn er natuurlijk ook heren kapsels. Een kapsel pas je natuurlijk ook aan aan de outfit die je draagt. Ga je naar het werk dan is je haar netjes gekamd in een vlecht of een bol. Ga je uit in de avond dan is het wat losser en kun je leuke accessoires erin doen. Ook mannen hebben hun eigen kapsels. Denk maar aan de man-bun of het laten groeien van de haren.

Korte kapsel

In 2019 is de korte kapsel helemaal hip. Natuurlijk houdt niet iedereen van kort haar. Sommige mensen vinden zelfs dat langer haar hen beter staat. Dit betekent niet dat je je haren heel kort moet knippen. Je kunt het ook op schouderlengte knippen of een faux kapsel in elkaar zetten. Dit houdt in dat je de illusie van kort haar creeert. Veel opties van de kapsels in de kortere versie makken het kiezen makkelijk voor alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd. Mannen hebben altijd korte kapsels gehad. In 2019 kunnen zij een beetje meer stijl toevoegen hieraan. Denk maar aan kort haar maar toch met veel volume.

Halflang haar is al een tijdje een trend en deze trend komt terug in 2019 zien. De kapseltrends laten rechte, botte bobjes zien die met een middenscheiding worden gedragen. De meest gangbare lengte is de kaaklengte of net even daaronder. Een korte, rechte bob is heel eenvoudig te knippen en te dragen. Hoe simpel ook, dit kapsel is cool en superchic. Heb je zin in wat meer beweging, dan kun je je haar krullen of het een nonchalante wet look meegeven. Voor een stijlvolle party look kun je het haar ook met gel naar achteren kammen.

Korte kapsel voor elke vrouw

De korte kapsels voor 2019 laten wel volume zien. Ze zijn ook gemakkelijker in het dragen, want de kapsels van nu hebben elk een eigen coupe. Ze worden afgestemd op het gezicht zodat eigenlijk iedere vrouw tegenwoordig met kort haar goed wegkomt. Zo zien we korte kapseltjes met korte pony’s, met lange lokken, met gelaagde lokken rond het gezicht, met grote volumes bovenop het hoofd, of juist met heel weinig volume. Veel kapseltjes zijn wat langer in de nek waardoor ze toch nog heel vrouwelijk eruit zien.

Waarom kiest men voor kort haar? Er zijn verschillende modellen wat kort haar betreft en je kan het makkelijk stylen. Ook zijn de modellen van kort haar geschikt voor verschillende gezichts typen. Je haar kan door een kort kapsel er voller uitzien en tegelijkertijd luchter aanvoelen. Ook als je je haar een andere kleur wilt geven pakt de verf het beter op en krijg je een krachtigere kleur.

Rate this post