Je haar en je kapsel maken natuurlijk deel uit van je outfit. Voor het nieuwe jaar zijn er daarom ook nieuwe haartrends. Maar wat zijn de haartrends voor winter 2019? Hoe gaan we ons haar stylen dit jaar? Welke kapsels zijn helemaal trendy? Hieronder worden de haartrends en leukste kapsels voor winter 2019 voor je op een rij gezet.

  1. Lang los haar met een natuurlijke slag

Lang haar is nog steeds een van de populairste trends. Je ziet ook vak modellen lopen met lange losse haren. Of je nou krullen of slagen in je haar hebt, het zit allemaal mooi. Los haar verdwijnt niet zo makkelijk uit de mode. Mooi geföhnd haar dat los wordt gedragen gaan we ook weer volop terugzien. Ook kun je het haar fohnen zodat er wat beweging en volume in je kapsel zit.

  1. Nonchalante knotjes

Je hoeft geen kapper te zijn om je haar in een knotje te stylen. Het mag netjes maar ook gewoon een beetje losjes. Ook mag je een knot  met een paardenstaart combineren. Of verdeel je haar in verschillende zones en ga voor verschillende knotten .

  1. Paardenstaarten

Aan paardenstaarten mag je dit seizoen een leuke twist meegeven. Een paardenstaart is leuk als je krullend of glad haar hebt. Het staat op alle haarsoorten. Bind er een leuke strik om of gewoon een haarbandje in een leuke kleur.

  1. Vlechten

Vlechten lijken misschien saai, maar komen terug in de winter van 2019. Je kunt er ook heel creatief mee omgaan. Een vlecht zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken om een bad-hairday. Kam de bovenkant van je haren en het resterend gedeelte doe je in een vlecht, het mag netjes glad zijn maar ook een beetje messy.

  1. Middenscheiding

Kapsels met een middenscheiding komen ook terug. Maar niet alleen een middenscheding is populair, ook een zijscheding.

  1. Haaraccessoires

Haaraccessoires staan altijd leuk bij een kapsel. Of het nou gespen zijn of een diadeem, of accessoires met diamanten of leuke steentjes. Verder kun je in je haar ook sjaaltjes, speldjes en grote sierspelden doen.

Het maakt dus niet uit of je lang of kort haar hebt, of als het nou krullend of glad is. De verschillende haartrends passen bij elk soort haar. Deze kapsels zijn heel eenvoudig om te dragen en je kunt er je eigen twist aan geven. Zo zie je maar dat haartrends niet elk jaar veranderen, soms komen ze terug of blijven hetzelfde. Lekker makkelijk dus.

Rate this post