Je kent het vast wel… De tijd van de aanbiedingen gold weer dus je dacht ik sla mijn slag! Je hebt leuke T-shirts gekocht voor een prachtig prijsje! Je bent blij met je nieuwe aankoop en hebt een voldaan gevoel. Als je thuis komt pak je jouw tas met nieuwe kledingstukken uit en legt gelijk een setje klaar voor de volgende dag! Tevreden!

Een wasbeurt is fataal geworden

Je hebt je nieuwe shirt gedragen en het beland vanuit de wasmand in de wasmachine. Je hebt vooraf goed gekeken wat er op het wasvoorschrift staat en je wast je nieuwe T-shirts op 30 graden. Niet te heet want dat is slecht voor je kleding. Maar je schrikt je rot als het wasprogramma volbracht is en je jouw nieuwe shirt uit de wasmachine haalt. Het blijkt alsnog het al verkleurd is! Balen! En je had het nog wel zo goed op kleur gesorteerd en het juiste wasmiddel gebruikt. Bij het aantrekken van je gewassen nieuwe shirt kom je ook nog tot de conclusie dat de maat is veranderd in een maatje minder en dat er al enkele naden losgelaten zijn.

Waar moet je op letten bij goedkope kleding

Helaas is de kwaliteit van kleding niet altijd even goed. Op de verf die gebruikt wordt om kleding te kleuren wordt vaak veel bespaard, echter is de kleurvastheid dan ook een stuk minder. De pech is dat je dit niet meteen kan zien als je nieuwe kleding koopt. Waar je wel op kan letten is het materiaal waarvan de kleding is gemaakt. Kwalitatief goede shirts zijn vaak gemaakt van 100% katoen. Daarnaast kun je vaak aan de stiknaden zien of het shirt stevig is. Dubbele stiknaad betekend vaak sterke en goede kwaliteit.

Goede kleding hoeft niet duur te zijn

Als je een T-shirt koopt dat je vaak kunt wassen en dat toch zijn pasvorm en kleur houdt zoals je hem gekocht hebt, is dat meer waard dan een goedkoop shirt dat je na 3 wasbeurten als poetsdoek kunt gaan gebruiken. Helaas betekend het ook niet dat alle dure kleding, goed en sterk is. Ben je op zoek naar kwalitatief goede shirts voor een mooie prijs. Shirts waar je lang plezier van hebt en zeker hun geld waard zijn. Kijk dan eens op de website van ShirtsofCotton. Deze internetwinkel is volledig gespecialiseerd in de verkoop van shirts. Je kunt er zeker van zijn dat je hier het beste shirt koopt voor een eerlijke prijs!

Rate this post