GANT is een populair merk met casual vrijetijdskleding en is van oudsher bekend als shirtmaker en uitvinder van het ‘button down’-shirt. De stijl van het Zweedse GANT is geïnspireerd op elementen van het American Football, gemixt met onderdelen van de klassieke collegelook. Kortom, een sportieve, preppy look voor jong en oud.

GANT

Van origine is GANT een Amerikaans bedrijf, dat al in 1941 werd opgericht door Bert Gantmacher. In die tijd leverde ze alleen overhemden. Ze werden dan ook bekend met deze stijlvolle shirts van goede kwaliteit en introduceerde de beroemde button-down kraag op grote schaal bij de Amerikaanse man Pas in de jaren tachtig hebben ze het assortiment uitgebreid met casual kleding. Toen het bedrijf in 1999 werd verkocht aan een Zweeds bedrijf begon het grote succes. GANT herenmode is tijdloos en klassiek, maar met een ivy league touch. Doordat de kleding neutraal is kun je GANT overal aan, bij iedere gelegenheid. Je valt nooit uit de toon en bent nooit over- of underdressed in een outfit van GANT. Kwaliteit en duurzaamheid van de producten is een leidend principe voor GANT.

Trends voorjaar – zomer 2017

De zomercollectie van GANT is genieten van frisse zomerkleuren, luchtige overhemden en kleurige dessins. Ervaar de luxe stoffen, geniet van een prettige pasvorm en ontdek de vele combinatie mogelijkheden van het merk GANT.

GANT kleding

Een trend die GANT ook in de zomer van 2017 doortrekt is het werken vanuit een minimalistische inslag, maar met rijkdom in de materialen. Er is veel behoefte aan natuurlijke, neutrale mode die licht is en waarbij innovatie een belangrijke rol speelt. Dit vertaalt zich in mode met heldere dessins, in rustige kleuren, die is gemaakt van soepele stoffen.

GANT kenmerkt zich door tijdloze mannenmode van mooie, luxe stoffen. De stijl is minimalistisch qua design en een combinatie van sportief en gekleed. De collectie van GANT staat bekend om de veelzijdige casual, maar toch geklede looks voor elke gelegenheid. Kortom, een merk wat niet in de garderobe van de modebewust man van nu kan ontbreken. Wil jou nou ook een mooi kledingstuk van GANT? Bezoek dan een van onze suitable winkels of ga naar de website suitable.be/nl/de voor herenkleding online!

Rate this post