Het jaar 2020 heeft veel voeten in aarde gehad. Er is dit jaar dan ook veel gebeurt. Vooral alle negatieve dingen werden belicht in de media. Echter zijn er natuurlijk ook nog enkele lichtpuntjes. Eén van deze lichtpuntjes is dat de pyjama trends van 2020 nog steeds door zijn gegaan. De trends van 2020 zijn leuker dan ooit. Helaas werd er tot nu toe weinig aandacht aan geschonken. Dit kwam vooral doordat veel mensen nog niet wisten welke trends en hippe merken met leuke ideeën zouden komen. Sinds kort is dit allemaal duidelijk geworden. Veel merken hebben namelijk hun nieuwe collectie uitgebracht. Ben je van plan om binnenkort een nieuwe heren pyjama aan te schaffen? Kijk dan eens of de volgende merken iets voor je zijn.

Het duurdere en opvallende segment

Tegenwoordig brengen veel luxe merken ook pyjama’s uit. Zo kun je sinds een aantal jaar slapen in een outfit van Versace. Veel mensen zullen de patronen van dit merk vreselijk vinden. Daarentegen zijn er ook een aantal mensen die deze pyjama’s ontzettend mooi vinden. Naast Versace, kun je bijvoorbeeld ook eens kijken naar een iets simpelere variant van Ralph Lauren. Dit merk stond vroeger erg bekend als een merk voor oudere mannen. Echter is dit tegenwoordig absoluut niet meer zo.

Segment met kwalitatieve pyjama’s

Naast deze dure en bijzondere merken, kun je natuurlijk ook altijd nog kiezen voor iets goedkopere pyjama’s die iets minder opvallen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een effen pyjama van Schiesser. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd nog gaan voor het merk Calvin Klein. Calvin Klein is iets bekender, maar levert nog steeds standaard kwalitatieve pyjama’s. Als laatst is het merk Seidensticker een leuk merk. Sinds 2020 is dit merk steeds bekender aan het worden bij het grotere publiek.

Rate this post