Het wintersportseizoen staat weer voor de deur! Kwalitatieve wintersportkleding () vind je tegenwoordig in alle soorten, kleuren en maten. Unisex is voor sommigen een aangename keuzemogelijkheid. Maar ook het verschil mag er zijn en speciaal voor de ski- en snowboard fanaten onder ons hebben wij de top 3 populairste wintersport kledingmerken () voor hem en haar voor jullie uitgelicht.

 

BENCH.

Van snowboard tot skijassen, van truien tot t-shirts. Bench. () is een Britse kledinglijn die zich specialiseert in streetwear. Wat velen niet weten is dat het merk geïnspireerd is door skateboarding en in 1989 kenmerken zij zich door grafische t-shirts te ontwerpen. Inmiddels heeft het merk niet alleen een mannen maar ook een vrouwenlijn.

 

BILLABONG
Het is opmerkelijk hoeveel (van oorsprong) surfmerken ook tot de de top van de skikleding-merken doordringen. Zo ook Billabong: oorspronkelijk een producent van beach- en surfwear, inmiddels overgestapt naar kleding voor op de pistes. Hoewel de kleding die je op een surfboard draagt natuurlijk niet niet te vergelijken is met de kleding die je op een snowboard draagt, is Billabong skikleding en andere Billabong wintersportkleding razend populair!

 

O’NEILL

Zoals bij wel meer producenten van wintersportkleding komt ook het Amerikaanse kledingmerk O’Neill voort uit de surf-scene. Het in Californië gevestigde O’Neill was in eerste instantie een fabrikant van surfkleding en accessoires. Inmiddels heeft O’Neill ook een heel mooie serie uitstekende skikleding. Mooie trendy wintersportkleding van hoge kwaliteit. Ski jacks, -broeken en ski pulli’s: O’neill heeft het allemaal. Maar er zijn nu ook mooie O’Neill snowboots!

 

Rate this post