De mode trends voor dit nieuwe jaar laten veel invloeden van vroeger zien. Vaak  worden die gecombineerd met nieuwe stijlen of een moderner jasje. In de winter moet je vaak warm en dik gekleed gegaan. Wil je weten wat de trends worden voor de winter van 2019?

Wintermode kleuren

De grijze kleur vindt je dit jaar terug in je kleding. Kleding met grote en kleine elementen die losjes om het lichaam bewegen en waarbij vorm belangrijker is dan comfort komen terug. In het middelpunt van de modekleuren staat de kleur rood en al zijn varianten. Ook zie je veel wit tegenkomen. Maar ook de broeken mag je niet vergeten tijdens de koude dagen. Je ziet dit jaar verschillende modellen broeken langskomen: van broeken met wijd uitlopende pijpen tot strakke sexy broekjes, van seventies modelletjes tot broeken met een jaren ’80 snit. En ook jassen komen terug, je moet natuurlijk lekker warm blijven.

Broeken

Welke soort modellen broeken mag je onder andere verwachten?

  • Wijde broeken met lange pijpen die ruim over de schoenen vallen
  • Wijde broeken die in hoge laarzen worden gedragen
  • Wijde zevenachtste broeken
  • Strakke broeken die de enkel vrijlaten
  • Broeken in verschillende kleuren: rood, zwart, beige, wit, geel, blauw
  • Fluwelen broeken
  • Jogging broeken
  • Broeken met een hoge taille
  • Leggings

Er zit dus voor een ieder wel wat tussen. Of je nou van wijde broeken houdt of strakke boeken.

Jassen

Heb jij je droomjas voor deze winter al gevonden? Of heb je zin in een extra jas om jezelf weer eens in iets anders te zien? Jassen vormen een belangrijk onderdeel van je wintergarderobe. Ze moeten functioneel zijn en passen bij verschillende outfits. Dat laatste lijkt tegenwoordig niet echt een probleem meer te zijn, want wat betreft combinaties mag dit seizoen bijna alles. Zo mag je een ruitenjas gerust met een dierenprint combineren. Ook de kleurcombinaties mogen bont zijn en dat juichen we toe. Meer kleur op straat is welkom, vooral in de winter als het straatbeeld maar al te vaak grauw en grijs is.

Zo zie je dat je dit jaar gewoon kunt mixen en matchen met je eigen persoonlijke stijl. Je mag je broeken matchen met jassen die comfortabel zitten en ook kleur is niet verboden. In de winter hoef je je outfit dus niet te verbergen onder een dikke jas. Zelfs jassen zijn stijlvol en kleurrijk dit jaar.

Rate this post