Iedere dame heeft er weleens mee te maken, een outfit waarbij bh-bandjes niet gezien mogen worden, zoals gala-jurken, shirtjes waarbij de schouders bloot zijn enzovoorts. Dit is vaak een erg lastig probleem, maar gelukkig is er wel een oplossing voor te vinden. Namelijk een zelfklevende bh (ook wel strapless plak bh genoemd).

Verschillende soorten strapless bh’s

Niet iedere strapless bh is hetzelfde, anders dan vaak gedacht wordt zijn er zelfs tussen strapless bh’s een aantal verschillen. Zo zijn er strapless bh’s die bestaan uit een bh met afneembare bandjes, plak bh’s, de push-up bh en de beugel bh.

Bh met afneembare bandjes

Bijna iedere dame heeft deze bh wel in de kast liggen. Deze bh’s zijn multifunctioneel, omdat je ze zowel als een strapless bh kan gebruiken, maar ook gewoon met bandjes kan dragen. Een algemeen misverstand is dat deze bh niet voldoende steun geeft en afzakt. Dit is niet waar, deze bh geeft voldoende steun en zakt niet af als je deze in de juiste maat hebt gekocht.

Plak bh’s

Binnen Nederland zijn deze bh’s nog niet zo bekend, maar in het buitenland des te meer. Daar zijn deze bh’s zeer geliefd.

Deze bh heeft als vanzelfsprekend bij een strapless bh, geen bandjes. Maar deze heeft zelfs geen sluiting, want deze bh plakt als ware tegen je huid. Op de bh zit namelijk een soort lijm, die bij iedere wasbeurt weer opnieuw geactiveerd wordt. Hierdoor is deze bh ook ideaal om te dragen bij een jurk of shirt waarbij de rug open is. Dit is dus het grote voordeel van een plak bh, bij een strapless bh met sluiting is dit vaak een probleem. De open rug wordt dan vaak ontsierd door de sluiting die dan te zien is.

De strapless push-up bh

Als je behoefte hebt aan wat extra opvulling van je borsten, zonder dat er bandjes te zien zijn, kun je ook voor een strapless push-up bh gaan. In deze bh zit een extra vulling die je borsten een extra boost geven, hierdoor voel je je vaak een stuk lekkerder in je vel.

De strapless beugel bh

Als je liever mooie gevormde borsten wilt hebben, is het altijd aan te raden om een beugel bh aan te schaffen. Deze bh’s geven je borsten een mooie, ronde vorm die heel natuurlijk oogt. Ook deze bh’s zijn te krijgen in een strapless vorm.

Kortom, als je bh-bandjes niet gezien mogen worden kun je altijd een strapless bh kopen. Er zijn verschillende soorten strapless bh’s. Wat je het liefst draagt is je eigen keus en afhankelijk van hetgeen dat je graag wil bereiken. Wil je mooie, natuurlijke borsten, of heb je liever wat grotere borsten? Is het je alleen te doen dat er geen bandjes gezien mogen worden? Of ga je liever voor comfort? Voor al deze voorkeuren zijn hier bh’s te vinden.

Rate this post