Vele mannen kiezen er tegenwoordig voor om Slim Fit overhemden te dragen. Het is geen geheim waarom dat zo is. Slim Fit overhemden zien er niet alleen beter uit, maar zitten ook nog comfortabel. Hier hoef je je comfort dus niet op te geven om met de mode mee te gaan.

Slim Fit overhemden hebben een strakke taille. Ze zitten dus helemaal als gegoten. Dankzij de materiaal ervan zul je je helemaal niet benauwd in voelen. De overhemden zijn van katoen gemaakt en zijn ook nog elastisch. Als de overhemd toch te strak is, dan kun je liever voor een model kiezen die een minder strakke taille heeft.

Omdat ze zo strak zitten, kan het moeilijk zijn om de juiste maat te kiezen. Vooral wanneer het om verschillende Italiaanse merken gaat die over het algemeen kleinere maten gebruiken. Italian-Style is een webwinkel die zulke Italiaanse overhemden verkoopt en zij adviseren je dan om bij sommige merken een grotere maat te nemen.

Ondanks dit is er toch nog kans dat je een verkeerde maat bestelt. Geen nood! Italian-Style helpt je ook hierbij. Je kunt je aankoop binnen 14 dagen terugsturen en je krijgt ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Ze hebben ook een uitstekende klantenservice die je graag zal helpen. Nog niet overtuigd? Neem dan hun klanten ervaringen door om te zien wat men van hun service denkt.

Rate this post