Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden om je kleding te kopen. Waar je vroeger genoodzaakt was om naar de winkel te gaan voor een nieuwe outfit, kun je vandaag de dag alles vanuit huis bestellen. Lekker makkelijk, maar niet altijd even handig. Wat doe je bijvoorbeeld als iets niet past? En betaal je niet meer wanneer je online je kleding koopt? Kleding is er in veel verschillende soorten en maten en dat is ook te merken aan de prijs. Als je op zoek bent naar goedkope kleding, moet je soms best wat winkels bezoeken of heel wat websites afstruinen. Maar waar is nou eigenlijk allemaal goedkope kleding te vinden?

Prijsverschil
Online kleding kopen is tegenwoordig helemaal in en het is dan ook goed denkbaar dat je dit al regelmatig gedaan hebt. De prijzen op het internet verschillen niet of nauwelijks van de producten die in de fysieke winkels aangeboden worden. Mocht je de kleding op het internet te duur vinden, dan doe je er goed aan om eens bij de outlet te kijken. De meeste modeketens hebben wel een dergelijk kopje op hun site waar kledingstukken tegen een lage prijs worden aangeboden. Het gaat hier vaak om de laatste modellen. Om deze kleding toch nog te slijten, wordt de prijs vaak wat omlaag gedaan. Dit wil echter niet zeggen dat de kwaliteit van de kledingstukken die in de aanbieding zijn ook onder doen voor de keren die niet in de uitverkoop zijn.

Kledingwinkels
Een modewinkel met een minder bekende naam is niet per definitie goedkoper dan een gevestigde naam in de kledingbranche. Het kan bij een kleine winkel gaan om een exclusieve variant, waar de kleding soms zelfs vele malen meer kost dan bij een grote keten. Indien je enkel op zoek bent naar goedkope kledingstukken, kun je beter een bezoek brengen aan ketens als Bristol of C&A. Dit zijn grote keten die kleren voor een schappelijke prijs aanbieden.

Nog goedkoper
Indien je de kleding bij modewinkels alsnog te duur vindt, is er nog een andere mogelijkheid. Ga bijvorobeeld eens kijken bij de kringloop of kijk op tweedehands websites. Veel mensen hebben thuis vaak kleding liggen die zij niet of nauwelijks gedragen hebben. Op een gegeven moment komen zij op het idee om dit naar de kringloop te brengen, waar jij het dan weer tegen geen zacht prijsje over kunt nemen. Met sommige kleren die hier verkocht worden, kun je nog jaren vooruit. Struin daarnaast ook tweedehands websites af. Veel mensen hebben tegenwoordig niet meer de tijd om de kleding naar de kringloopwinkel te brengen of nemen hier niet de moeite voor. In dat geval proberen zij de kleren online te slijten. Bijkomend voordeel is dat het aanbod oneindig is en dat is in een kringloopwinkel niet het geval.

Ervaringen
Wanneer je krap bij kas zit, is het natuurlijk geen pretje om met je kinderen een dure kledingzaak binnen te lopen. Om dergelijke gênante momenten te voorkomen, kun je van tevoren op het internet vast wat research doen. Kijk bijvoorbeeld naar de reviews en beoordelingen van klanten over winkels als Sarenza, Manfield, Scapino, CoolCat en America Today op bijvoorbeeld nederlandreview.nl. In de ervaringen van de klanten komt vaak ook wel wat naar voren over de prijzen die de winkels hanteren. Verder kun je vast wat rondkijken om inspiratie op te doen. Op deze manier hoef je je niet te schamen voor het feit dat je even krap bij kas zit en kun je tegen een zachte prijs gewoon leuke kleding voor je kinderen kopen.

Rate this post