Goedkope kleding? Wie wil dat nou niet. Bijna ieder merk heeft wel eens een outlet. Bij een outlet kunnen mensen tegen een lager tarief kleding kopen. Bij een outlet worden de prijzen verlaagd, omdat er in de meeste gevallen een nieuwe collectie aan zit te komen of het seizoen voorbij is.

Niet ieder merk heeft een outlet. Zo ook bijvoorbeeld Dubarry. Dubarry laarzen zijn niet vaak in de uitverkoop, sale of iets dergelijks te vinden. Deze zeer mooie kwalitatieve laars is waterdicht en is geliefd bij wandelaars en mensen die veelal buiten werken gedurende de verschillende jaargetijden. Juist, doordat deze laarzen geen druppel water doorlaten, zijn ze hier zeer geschikt voor.

Dubarry laarzen kunt u bij enkele verkooppunten in Nederland verkrijgen. Zo ook bij Hofstee Schoenen in Laren. Zij bieden de laarzen aan in de winkel waar u ze uitgebreid kunt passen. Anderzijds hebben zij voor de klanten van verder weg de Dubarry laarzen ook in een speciale dubarry-webshop te koop. Gemakkelijk hier is de Dubarry Maattabel waar u precies in kunt vinden welke maat Dubarry’s u nodig heeft.

Over het algemeen zijn de Dubarry laarzen niet vaak in de outlet, maar het gebeurd wel eens dat er laarzen uit de collectie gaan. De laarzen in de webshop zijn dan ook afgeprijsd, dus wij raden de koopjesjagers zeker aan om deze webshop dan in de gaten te houden. Dubarry laarzen zijn een geweldige lange termijn investering en zorgen voor droge voeten en veel wandelplezier.

Rate this post