Als je online gaat shoppen zijn er verschillende betaalmogelijkheden. Afterpay betalen is een opkomende betaalvorm die steeds meer Nederlandse webwinkels aanbieden. Deze betaalmogelijkheid is eigenlijk hetzelfde als achteraf betalen. Met name bij sneakers kopen kan afterpay vele voordelen met zich mee brengen.

Afterpay sneakers winkels

Bij onderstaande winkels kun jij sneakers afterpay bestellen.

Waarom afterpay achteraf betalen

Er zijn uiteenlopende redenen te bedenken waarom je gebruik kunt maken van deze betaalmogelijkheid. Veel webwinkels bieden tegenwoordig deze mogelijkheid aan, maar helemaal als jij nieuwe sneakers wilt bestellen is dit een handige manier. De maten van sneakers kunnen nog al eens verschillend uitvallen. Een sneaker van het schoenmerk New Balance zal uiteraard anders uitvallen dan een sneaker van het schoenmerk Nike of Reebok. Ook is er tegenwoordig nog een verschil in de Europese maten, Amerikaanse maten en de Engelse maten.  Kortom we hebben het allemaal wel eens mee gemaakt, je besteld schoenen, rekent af, wacht tot ze binnen zijn en de maat blijkt verkeerd uit te vallen. Je sportschoenen stuur je terug en vervolgens moet je lang op je geld wachten.

Dit probleem heb je niet met deze betaalmogelijkheid, want je hebt 14 tot 31 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Mocht jij binnen deze gestelde tijd de schoenen al geretourneerd hebben dan hoef jij ook niet te betalen en zou de openstaande factuur komen te vervallen.

Voorwaarde

Er wordt geen BKR check uitgevoerd zoals er soms gebeurt bij het afsluiten van een mini lening. Hierdoor lopen webshops wel enige risico. Zo zijn er ook wanbetalers die hier misbruik van proberen te maken. We raden je daarom aan om alleen hier gebruik van te maken als je zeker weet dat jij de rekening binnen de betalingstermijn kunt betalen. Stel je moet nog enkele dagen wachten op je loon maar je wilt toch de nieuwe schoenen bestellen, dan is het een perfecte oplossing. Stel je hebt al schulden en je kunt de rekening niet betalen, maar je wilt toch graag de schoenen hebben. Dan is het absoluut not done en raden wij het ook sterk af om dit te doen.

Heb jij nog vragen over deze betaalmogelijkheden, laat dan gerust een reactie achter!

 

Rate this post