Vandaag berichten wij over een recent interview dat wij gehad hebben met een sieraden deskundige en specifiek een dames oorbellen expert over de laatste tips tricks en trends. Pak maar alvast wat pen en papier want wij gaan knowledge bombs laten vallen.

Okay Diana, wat moeten we weten op het vlak oorbellen voor dames in het jaar 2018? Diana: nou de classics zoals gouden en zilveren oorbellen blijven nog wel even in. Die zijn eigenlijk nooit uitgegaan. Een investering in een paar gouden of zilveren oorbellen ligt er maar aan wat jij prefereert qua smaak is altijd verstandig.

Tip: https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/

Vind je dat net wat te saai? In opkomst zijn met name de IBIZA oorbellen. Deze worden ook wel gekenmerkt als zijnde boheems of hippie. Ze hebben echt die hippie feel, en kun je dus op vakantie naar Ibiza dragen maar, ze zijn ook leuk in de Nederlandse zomer bijv. op een strand feest o.i.d.

Uitgelicht: https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/ibiza-oorbellen/

Een andere trend die ik even wil uitlichten zijn parel oorbellen. Parel oorbellen zijn de laatste jaren flink in prijs verlaagd en dus een stuk beter betaalbaarder geworden. Eigenlijk kan iedereen zich tegenwoordig wel een setje oorbellen met parel veroorloven dus waarom niet gewoon omdat het kan. Parel kan je eigenlijk overal dragen op werk, op een begrafenis en ook casual, dus het is een erg veelzijdige type oorbel die klasse uitstraalt. Laatst zagen we Meghan Markle ook met prachtige parel oorbellen rondlopen op een of ander koninklijk evenement. Dus als ze goed genoeg zijn voor Meghan dan toch ook wel voor jou?

Ten slotte is opaal een heel gaaf element waar ik veel van verwacht. Een soort donkere blauwe edelsteen. Kost tegenwoordig ook weinig meer dus begint in populariteit toe te nemen zeker een dark horse zogezegd om in de gaten te houden.

Rate this post