Iwantthatmusthave is een online musthave webshop geïnspireerd op bekende bloggers en celebrity items. Zij verzamelen de leukste outfits van het seizoen. IWTM heeft net een leuke actie gedaan waarbij je moest inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je een mooi horloge voor maar €4,95 kan bestellen. Normaal kost dit horloge maar liefst €69,95,-. Kortom heel erg veel korting voor een super mooi horloge. IWTM heeft vaker van dit soort acties, het is daarom aan te raden om hun website goed in de gaten te houden. De vorige actie van IWTM was bijvoorbeeld dat je gratis op citytrip naar een van de modesteden van Europa kan. Het enige wat je hiervoor moest doen was een leuke eco canvas tas vol met goodies aanschaffen.

Laatste musthave trends

De parisian chic is de coat van het seizoen. Dit item valt een beetje oversized, oftewel hij is wat groter dan de normale jas. Hierdoor is hij tevens lekker warm. Open staat de jas ook super goed, natuurlijk is het in de winter maanden wel aan te raden om hem dicht te dragen. Dit is een van de best draaiende online musthave trends van dit seizoen, je ziet hem niet alleen bij IWTM maar ook bij andere musthave webshops verschijnen.

Accessoires

I Want That Musthave heeft niet alleen kleding, maar ook mooie accessoires beschikbaar. Zoals kettingen, oorbellen, schoenen, armbanden, ringen en sjaals. Je vindt het allemaal bij IWTM. Wanneer je besteld voor 18:00 heb je het de volgende dag je online musthaves al in huis. Dus wacht niet langer en shop je Online musthaves bij IWTM!

 

 

 

Rate this post