Een poloshirt is een kledingstuk dat voor veel gelegenheden geschikt is. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en verschillende prints. Sommige zijn opvallend en daardoor bij uitstek geschikt voor de vrije tijd of bij het sporten. Maar je kunt ook kiezen voor een ingetogen polo shirt dat heel goed gedragen kan worden naar je werk zonder dat het opvalt dat je geen net overhemd draagt. Bij veel bedrijven is het geen enkel probleem wanneer je in een poloshirt op het werk verschijnt. Het is een kledingstuk waarin je prima voor de dag kunt komen.

De marktleiders voor poloshirts leveren kwaliteit

Er zijn diverse ontwerpers die een groot deel van de markt in handen hebben als het gaat om het marktaandeel qua verkopen. Wereldwijd verkopen zij miljoenen poloshirts, vooral door de verkoop online. Zo zijn er vele honderdduizenden mensen die rondlopen in en Ralph Lauren polo. Gewoon omdat ze het mooie poloshirts vinden of omdat de kleuren hen aanspreken. Ralph Lauren begon ooit met het ontwerpen van stropdassen, maar al snel breidde hij zijn kledingcollectie uit naar een complete lijn voor zowel dames als heren. De poloshirts van Ralph Lauren zijn van deze kleding het meest populair en geliefd over de hele wereld.

Tommy Hilfiger verovert de wereld met zijn poloshirts

Al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw is een Tommy Hilfiger polo erg populair. Veel mannen kiezen voor dit merk vanwege de ruime collectie en de goede kwaliteit van de poloshirts. De kwaliteit zorgt ervoor dat de poloshirts lang mee gaan, ook na vele keren wassen, en daarmee zijn ze hun geld dubbel en dwars waard. Mannen die ooit kozen voor een poloshirt van Tommy Hilfiger zijn vaak fan voor het leven en willen nooit meer een ander merk.

tommy-hilfiger
Het poloshirt is een populair kledingstuk

Poloshirts zijn populair als kledingstuk. Ze zijn gemakkelijk te combineren met diverse kledingstijlen en ze ogen een stuk netter dan een T-shirt. Daarom kiezen veel mannen en ook steeds meer vrouwen voor het dragen van een poloshirt bij verschillende gelenheden. Het poloshirt werd oorspronkelijk ontworpen door Henry Lacoste als het ideale kledingstuk voor op de tennisbaan. Dit is nog steeds zo, maar inmiddels wordt het poloshirt lang niet alleen meer gedragen tijdens het sporten. Zowel voor op het werk als thuis is het een zeer gewaardeerd kledingstuk geworden.

Poloshirts gaan lang mee

Een poloshirt gaan lang mee als je het wasvoorschrift goed naleeft. Poloshirts van de bekende merken worden gemaakt van topkwaliteit katoen en dat zie je als je het poloshirt een aantal keren hebt gewassen. Je zult merken dat het zijn vorm behoudt en niet gaat lubberen. Daarom kun je een poloshirt van een bekend merk ook lang blijven dragen.

Rate this post