Voor de blog vandaag gingen we op bezoek bij Marc van de Beek. Hij is een heuse heren sokken expert. Ja ik wist niet dat het bestond, maar het bestaat. Alleen al vanwege dit merkwaardige feit vonden we een bezoek aan Marc gewaarborgd. Marc gaat ons vandaag vertellen wat de laatste trends zijn op herensokken gebied, waar op te letten en nog veel meer.

Dus Marc. Wat voor type sokken zijn er zoals? Marc: nou er zijn globaal drie type sokken te benoemen. Allereerst zijn er de gewone lengte sokken. De sok die iedereen kent, de sokken die we al eeuwen dragen. Een decennium terug ongeveer kwamen dan ook sneaker sokken in zwang. Dat zijn sokken die niet verder reiken dan je enkels, en soms zelfs lager dan dat, geheel invisible. En dan ten slotte, wat helemaal recent is, dat zijn kniekousen voor heren, maar niet voor op het voetbalveld of onder de kilt, maar echt voor het dagelijkse leven.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/kniekousen-heren

Kleuren? Marc: daar is niet veel verrassing hoor. Gewoon opteren voor zwart, blauw of grijs dat zijn de perennial favorieten, en dit gaat nooit veranderen denk ik. Soms kan je kiezen voor bordeaux rood in speciale gelegenheden maar hier zou ik niet op bouwen.

Materiaal? Marc: katoen is veilig. Maar we zien dat de beste sokken een blend bevatten van meerdere materialen om te voldoen aan meerdere klanten eisen. Zodat de sokken lekker zitten, koel zijn in de zomer, warm zijn in de winter, niet te dik, niet te dun, kortom er zijn een hoop eisen die consumenten hebben en daar kan je alleen aan voldoen met een goede keuze materiaal, dat is in dit geval vaak een mix van merino wol, katoen, en synthetisch zoals elastaan.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-sneaker-sokken

Concluderend kies voor zwarte, blauwe of grijze sokken sneakersokken of kniekousen legt aan je eigen preferenties of de gelegenheid in kwestie. Qua materiaal opteer voor een blend.

Rate this post