Je zult niet gemist hebben dat ook dit jaar de bontjas weer volop vertegenwoordigd is op de voornaamste catwalks. Zoals al enige jaren kenmerkt de bontjas het beeld van de wintermode. Naast het feit dat je er trendy uitziet, heeft het ook nog een functie: je gaat lekker warm over straat!

Bontjas kopen

Aangestoken door de runway of wil je gewoon jouw oude bontjas vervangen? En waar doe je dit het beste? Je kunt ervoor kiezen om verschillende steden in Nederland aan te doen om op zoek te gaan naar dat ene model wat je maar niet uit je hoofd krijgt. Je zou er zelfs voor over de grens kunnen gaan en kunnen gaan shoppen in Antwerpen, Parijs of Barcelona. Why not? Het is natuurlijk een luxe uitstapje en ontzettend leuk, maar mocht je toch wat op de centen willen letten is het ook een optie om gewoon vanuit huis op zoek te gaan en zo op een wel heel comfortabele manier een nieuwe bontjas kopen. Online zou je binnen een paar muisklikken jouw nieuwe bontjas gevonden en besteld kunnen hebben. Je bent dan bij Style Italy aan het juiste adres. Hier wordt een veelzijdige collectie bontjassen aangeboden. Je kunt kiezen uit verschillende merken en kleuren. Er zijn modellen voor heren en voor dames. Welke je ook kiest, je zult er in elk geval hip bij lopen deze winter!

Van catwalk naar jouw wijk

Op de catwalk is het vooral echt bont wat de boventoon voert. Er is ‘on the runway’ onlangs nog op een ludieke manier aandacht gevraagd voor de strijd tegen echt bont. Een model had namelijk een echte bontjas aan en gooide deze tijdens de show uit. Zij was tegen bont. Als jij de mening van dit model deelt, kun je natuurlijk gewoon jouw wijk door met een model waarbij het imitatiebont betreft. Dit is maar moeilijk van echt bont te onderscheiden en bovendien scheelt het nog in de kosten ook. Echt bont is namelijk snel prijziger. Wel is het kwalitatief gezien een interessantere optie, het voelt zachter aan en blijft erg lang mooi. Bij Style Italy kun je voor beide soorten bont terecht.

Rate this post