Fashion trends komen elk jaar weer. Maar dat betekent niet dat je je hele klerenkast leeg moet halen of je bankrekening leeg moet maken. Sommige trends verdwijnen niet helemaal en anderen komen zelfs terug. Ontdek de nieuwste modetrends voor 2018-2019. Leer meer over de nieuwste must-have mode accessoires (schoenen en tassen) en experimenteer met verschillende stijlen en kleurencombinaties. De mode trends zijn stijlvol, kleurrijk en inspirerend. Hiermee kun je alle kanten op.

Mode is constant in ontwikkeling. Het ene jaar komen er nieuwe stijlen en kleuren binnen en het andere jaar verdwijnen ze weer. Uit de ene trend komt de andere voort. Het is dus niet zo dat we elk seizoen weer met compleet nieuwe trends worden geconfronteerd. Er zijn altijd wel trends die we van het vorig seizoen meenemen. Gooi dus niet je kledingstukken weg en bij de uitverkoop kun je soms ook wel iets leuks vinden.

Frisse kleuren

Koraaloranje is de topkleur, maar ook andere oranje tinten doen het dit seizoen goed. Zonnige, vrolijke en energieke oranjekleuren waar je blij van wordt, zijn de trend. Ook de geeltinten voor 2018- 2019 zijn weer hip. Het is een tropische en warme kleur. In deze kleurenreeks kun je ook een dieprode kleur plaatsen. Deze kleur is net geen wijnrood, maar wel heel intens. Het kleurenpalet kent ook kleuren met een koele ondertoon. Je ziet veel roze, en fuschia in de kleding. De groentinten zijn ook weer helemaal in. Denk maar aan geelgroen, bladgroen en legergroen. Deze vormen het perfecte palet voor kledingstukken zoals broeken met grote zakken en overalls. Als je de modekleuren voor lente en zomer  bekijkt, zal je opvallen dat het allemaal best heel opvallende kleuren zijn. We gaan voor kleuren die gezien mogen worden. De meeste kleuren zijn an de natuur geleend en hebben een warme ondertoon. Vooral oranje kleuren vallen op dit seizoen. Ook komt deze kleur komt in de make-up terug. Toch betekent dit niet dat we geen zachte tinten of pastels gaan zien. Vooral in het voorjaar zullen we ze weer volop gaan dragen. Verder zijn zwart en wit, de niet-kleuren, van de partij. Wit is nooit weggeweest, en zwart kun je combineren met alles.

Wees dus niet bang om een outfit samen te stellen met frisse op opvallende kleuren. Je kunt nieuwe kledingstukken ook combineren met ‘oude’ kledingstukken. Mode is ook iets wat je zelf bepaald. Niet iedereen vindt de mode van dat jaar of seizoen leuk. Sommige mensen kiezen ervoor om hun ‘oude’ broeken en t-shirts te blijven dragen. Het gaat er bij mode ook om wat jij comfortabel en leuk vindt.

Rate this post