Lang haar hebben kan leuk, maar ook vermoeiend zijn. Het is leuk om aan te zien, maar kan best vermoeiend zijn om het te onderhouden. Daarom besluiten vrouwen om een tijdje voor een wat kortere kapsel te gaan. Toch zijn er momenten waar je dat lange haar mist of wenste dat je langer haar had, omdat die beter bij een outfit past. Gelukkig zijn er hairextensions, zodat je toch voor een tijdje lang haar kunt hebben.

Het eerste wat je doet, is op zoek te gaan naar de beste extensions. Ze moeten namelijk echt lijken en een ieder overtuigen dat het je echte haar is. Bij Oxy Extensions zijn er extensions van zeer hoge kwaliteit te verkrijgen. Je kunt meteen aan ze zien dat ze op echt haar lijken. Dat komt omdat ze van echte mensenhaar zijn gemaakt.

Er zijn wel 12 kleuren waaruit je zou kunnen kiezen. Het kan moeilijk zijn om de juiste kleur te bepalen, maar gelukkig helpt Oxy je graag daarbij. Wanneer het om de lengtes gaat, heb je keuze uit 2: 38 cm of 50 cm. Natuurlijk betekent dat ook dat ze van gewicht verschillen. Je kunt clip in extensions 200g of 70g nemen. de extensions passen op elk hoofdvorm, dus daarover hoef je je geen zorgen te maken.

Wanneer je je extensions op een werkdag bestelt, kun je het de volgende dag al verwachten. Als er problemen zijn kun je de extensions gewoon retourneren. Je krijgt daarover 14 dagen de tijd. Als je een andere kleur wilt uitkiezen, is het ook mogelijk om te ruilen.

Rate this post