We mogen deze zomer ons weer rijk rekenen als het gaat om de modetrends voor jurken. Zo zal de trend van de pastelkleuren ook dit jaar weer helemaal in zijn. Maar daarbij zullen ook de print nog eens zijn intreden gaan doen. Combineer deze twee en je bent helemaal een echte fashionaholic!
De pastelkleuren deden vorig jaar al zijn intreden en zijn eigenlijk sindsdien niet meer weg geweest. In de winter vonden we de snoep kleuren vaak terug in de winterjassen waardoor we voor eens en altijd van het grauw winterbeeld af waren. Deze zomer zijn deze heerlijke zoete kleuren ook nog steeds helemaal in en kan je dus gerust je zomerjurkjes in de meest vrolijke kleuren in je koffer doen.
Toch willen we ook wel wat nieuws en daarvoor zorgen de prints dit jaar voor. Zebraprints, luipaardprints, jungleprint of een bloemenprint alles is dit jaar mogelijk. Jurken met printjes erop mag dan ook zeker niet missen in jou (online) winkelmandje. En het leuke is dat deze jurkjes helemaal neit duur hoeven te zijn!
Het mooiste van deze twee trends is eigenlijk dat ze prima te combineren zijn. Doe bijvoorbeeld eens een coole print broek aan met een cool snoepkleurig topje. Ben jij klaar om je te wagen aan deze twee modetrends?
Rate this post