Ga je binnenkort op vakantie? Dat betekent dus lekker genieten van zon en strand. Natuurlijk hoort daar een luxe bikini bij die niet alleen mooi is, maar je ook de mogelijkheid geeft om een mooi bruin tintje te krijgen. Chilla is een webshop die zomer- en badkleding verkoopt. Hun bikini’s zullen je zeker wel in de smaak vallen.

Ze hebben diverse bikini’s aan te bieden. Zo heb je Boho, Tribal en Laser-cut bikini’s en ook bikini’s met sieraden, kralen, ruches en franjes. Je kunt ook bikini’s van een bepaalde kleur bekijken. Je hoeft dat alleen in het selectievakje aan te geven en je krijgt alleen blauwe, gele of rode bikini’s te zien.

Je zult wel weten dat ze in diverse soorten komen. Sommige van ze hebben geen straps terwijl de andere een hoge nek heeft. De webshop heeft een webpage waar ze alle soorten aangeven en je verdere info over ze geeft. Zo kun je nagaan of het bij je lichaamsbouw zal passen. Ze hebben een aparte sectie speciaal voor de broeken.

De bikini’s komen van diverse bekende merken. Zo hebben ze Isabella Rose, Becca, Swim Days en Pax bikini’s. Je bent niet verplicht om een hele set te kopen. Je mag ook alleen topjes of broekjes kopen en die mix en matchen. Je kan de topje dan met een ander broek combineren als je misschien niet comfortabel bent met de normale bikini broekjes.

Het is een webshop die in Nederland gevestigd is en mensen die in Nederland wonen, hoeven geen verzendkosten te betalen. Bij elk bikini krijg je een maattabel, maar als je toch een miskoop maakt mag je het retour verzenden. Je krijgt 14 dagen de tijd daarvoor. Het is mogelijk om je geld terug te vragen als je niet tevreden bent en je mag ook achteraf betalen. Je kunt ze dus zeker wel vertrouwen.

Rate this post