Ben je op zoek naar een goedkope tas met goede kwaliteit, oftewel, een tas met een sterke prijs-kwaliteit verhouding? Dan zijn de tassen van Enrico Benetti waarschijnlijk helemaal wat voor jou. Enrico Benetti produceren al goedkopere, kwalitatieve tassen en reisbagage sinds 1946 en weten dus precies hoe ze dat moeten doen. Kwaliteit maakt het merk, aldus de oprichters van Enrico Benetti. In dit artikel vertellen we je wat meer over de geschiedenis van het merk en de collectie. Laat je inspireren!

De geschiedenis en achtergrond van Enrico Benetti

De oorsprong van Enrico Benetti ligt bij twee broers die na de oorlog besloten een bedrijfje op te zetten in een oude kippenschuur. Het begon bij het maken van items als boodschappentassen en voetbaltassen, maar het bedrijf groeide al snel uit tot een succesvolle onderneming. De broers verhuisden naar een groter pand. Toen uiteindelijk de zoons van de oprichters in het bedrijf kwamen, is ook de start van het importeren van damestassen gekomen. Vanaf de jaren negentig voegde ook reisbagage zich toe aan de collectie. Vandaag de dag staan Enrico Benetti tassen nog steeds voor hun vakmanschap en kwaliteit als uitgangspunt.

Collectie van Enrico Benetti

De collectie van tegenwoordig bestaat uit trendy tassen voor dames en heren. Denk aan praktische en hippe rugzakken, schoudertassen naar school of werk, mooie business tassen en handige sport- en reistassen. De laatste twee komen in zowel soft- als hard case covers op wielen voor.

De collectie van Enrico Benetti wordt twee keer per jaar gelanceerd. Op dat moment komt er een catalogus uit met daarin de nieuw toegevoegde items, vaak hip en trendy van het moment. Enrico Benetti gaat altijd met de mode mee. Waar ze zo bekend om staan, zijn de prijs-kwaliteit verhoudingen. In de hoge score wat het merk krijgt is dit dan ook terug te zien. Zoek je goedkope tassen met een sterke prijs-kwaliteit verhouding, dan is Enrico Benetti de perfecte optie om eens te gaan kijken. Twijfel je over een item? Dan kun je altijd advies vragen aan de klantenservice online. Zo weet je zeker dat je het juiste item koopt voor jouw wensen!

Rate this post