Met een leuke bril kun je opvallen en je outfit krijgt hierdoor net een extra look. De brillentrends vor het nieuwe jaar staan dus weer voor de deur. Het is dus tijd om op zoek te gaan naar een nieuw fris montuurtje. Een bril is nog altijd één van de gezichtsbepalende modeaccessoires, en kan daardoor je nieuw outfit compleet maken. Hierbij is het  ook belangrijk om rekening te houden met je gezichtsvorm. Het aankomende seizoen wordt geïnspireerd door monturen met frisse tinten, vrolijke patronen en mooie vormen. Wil je dus weten welke modellen voorbijkomen in 2019? Lees dan verder.

De retro & vintage brillen

Dat de jaren ’50 en ’60 ons nog steeds inspireren blijkt uit de retro brillen & vintage brillen die we gaan terugzien. We zien een toename van het aantal cat eye brillen (vlinder gevormde brillen) en de ‘dikke’ brillen, vaak gecombineerd met dikke brilglazen. Hiermee maak je een echt fashionstatement. Deze kun je dragen in de kleur zwart, maar ook in andere frisse kleuren. Deze brilen passen bij een leuke casual outfit.

Oversized brillen

Oversized is letterlijk uit te drukken in ‘grote’ trend aankomend seizoen. Brillen die eigenlijk net iets te groot zijn zorgen voor een stoere look. Deze brilmonturen zijn al een tijdje te koop, maar we zien ze in de huidige collectie vaker terugkomen. Een oversized montuur met dikke glazen of alleen een grof montuur met dunnere glazen, alles is mogelijk. Een oversized bril is goed te combineren met alle outfits.

Vlinderbrillen (cat eye brillen)

Wie de afgelopen tijd goed heeft opgelet is het vast niet ontgaan. Brillen met een vlindervorm (ook wel cat eye brillen genoemd) zien we steeds vaker op de catwalk. Vlinderbrillen combineren bij veel outfits. Vandaag de dag zijn vlinderbrillen in diverse kleuren en materialen te krijgen.

Deze brillen kun je eenvoudig combineren met formele outfits, maar ook gewoon met casual outfits. Ze passen bij elke gezichtsvorm en er is voor een ieder dus wat.

Rate this post