Goedkope kleding outlet

In eerste instantie was goedkopekledingoutlet een plek waar je locaties en addressen vond voor de leukste outlets en goedkope kledingwinkels in Nederland, inmiddels is het uitgegroeid tot een kledingblog waar ik al mijn ervaringen en ideeën op plaats. Ik hoop dat je in de vele artikelen en tips nog wat leuke leest waar je iets mee kunt.

Goedkope kleding

Iedereen wilt tegenwoordig geld besparen en niet teveel meer uitgeven. Kleding is vaak toch een grote kostenpost dus waarom niet besparen door goedkope kleding te kopen. Tegenwoordig is kwaliteit van goedkope kleding erg degelijk. De meeste shoppers willen toch regelmatig hun kledingkast vernieuwen wat betekent dat kleding ook geen 5 jaar mee hoeft te gaan, men draagt het namelijk niet zo lang.

Goedkope kleding outlet

Overal vind je wel kleding outlets waar je goedkope merkkleding kunt aanschaffen. Het zijn vaak oude collecties of kleding waar een naadje verkeerd zit maar die nog wel gewoon te dragen zijn. Het valt niet eens op dus denk er eens over te gaan shoppen in een kleding outlet bij jou in de buurt. Je vind de adressen van outlets gewoon hier op de website, je kan via de categorieen kijken of gewoon even de zoekfunctie gebruiken.

Tweedehands kleding

Uiteraard vind je op internet (marktplaats bijvoorbeeld) ook tweedehands kleding. Je kan ook zelf je kleren verkopen en zo een centje verdienen die je weer uit kan geven aan andere kleren. Vaak kopen mensen een verkeerde maat en zijn ze te laat met inruilen… deze kleding is dan zo goed als nieuw maar wordt toch als tweedehands goedkoper verkocht. Let altijd op dat je bij tweedehands websites de details van de verkoper hebt en dat je de artikelen kunt afhalen bijvoorbeeld, zodat je niet opgelicht wordt. Er worden ook veel nepkleren (niet de echte merken maar een kopie) verkocht via internet, en deze zijn natuurlijk van een veel mindere kwaliteit. Als je de artikelen niet kunt afhalen en ze willen alleen maar opsturen nadat jij geld over gemaakt hebt dan zou ik het niet vertrouwen.

Online goedkope kleding kopen

Het internet puilt uit van de leuke kledingwinkels (internetshops), dus waarom niet daar eens kijken. Het voordeel is dat je kunt sorteren op prijzen, filteren op kleuren etc… Voor elk kledingstuk is wel iets te vinden. Het nadeel is dat je het niet kunt passen alvorens te bestellen maar bijna alle degelijke webwinkels hebben goede voorwaarde voor wat betreft ruilen of terug zenden van artikelen. Maar is een webwinkel te vertrouwen? De meeste wel ja, maar je moet natuurlijk wel opletten. Hierbij kun je kijken of de winkel een keurmerk heeft van betrouwbaarheid (Webshop keurmerk, Thuiswinkel keurmerk) Is het een bekende winkel, misschien hebben je vrienden er ervaring mee.

Aanbiedingen

Elke dag vallen er wel aanbiedingen in je brievenbus, blader ze eens door en ga aanbiedingen shoppen. Zo bespaar je toch weer geld en het is leuk om de verschillende winkels eens te bekijken. De foldertjes zijn meestal van winkels uit de buurt. Je kan vervolgens natuurlijk ook eens op internet zoeken of je het artikel toch niet nog goedkoper kunt krijgen ergens anders.

Bekende kledingmerken of onbekende kledingmerken

De bekende kledingmerken zijn natuurlijk ook duurder, denk daarom eens na of je dit wel perse nodig hebt. Je kan van de onbekende merken ook erg leuke kledingstukken vinden en je zult zien dat het net zo leuk staat. Vaak valt het merk niet eens op. Als je bijvoorbeeld een broek aan hebt, zit echt niet iedereen te kijken naar welk merk deze jeansbroek is. Het is een afweging die het overwegen waard is.

Een vollere kledingkast

Het grootste voordeel van shoppen en aanbiedingen en de goedkopere keuze is toch zeker wel dat je voor minder of hetzelfde geld een vollere kledingkast hebt. Je het sochtends lekker veel keuze en hoeft niet iedere dag hetzelfde aan. En het is toch leuk om iedere dag iets anders aan te doen? Je hoeft natuurlijk ook niet elke dag te wassen, hang de gedragen kleren gewoon terug in de kast als ze nog schoon zijn. Zorg dat je ook veel verschillende leuke kleuren koopt zodat je thuis ook leuk kunt matchen en niet altijd hetzelfde truitje bij dezelfde broek draagt.

Kleding outlet aanbiedingen

Bij outlets hebben ze vaak ook nog aanbiedingen. Bijvoorbeeld 3 kledingstukken voor de prijs van 2. Maak hier dan ook gretig gebruik van. Misschien kun je een hemdje in verschillende kleuren kopen zodat je lekker kunt afwisselen. Want niet alle kleuren matchen goed natuurlijk.

Voordelen online kleding kopen

De meeste voordelen liggen natuurlijk voor de hand. Zo is het makkelijk shoppen vanuit je luie stoel en hoef je niet naar buiten met bijvoorbeeld slecht weer. Het is ook veel makkelijker om de producten van verschillende winkels te vergelijken (meerdere browsers openenen). Een ander voordeel is dat je handiger kunt zoeken en filteren op prijs. Zo hoef je niet alle kleding van een winkel te bekijken om te kijken of het voldoet aan jou eisen. Het wordt ook nog eens handig thuisgestuurd dus eigenlijk is het ideaal. Bekijk wel altijd even de inruilmogelijkheden van de winkel zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Shoppen in Engeland

In het Verenigd Koninkrijk kun je tegenwoordig ook heerlijk budget shoppen, hoewel het met de Engelse Pond natuurlijk niet goedkoper wordt, is er een enorme opmars van het aantal budget shops. Zo vind je er enorm veel Primarks, topshops, tomans, H&M filialen en nog veel meer. En het is lekker dichtbij, dus ideaal om eens een weekendtripje te doen.

Zonnebrillen outlet

Heel het jaar heb je gespaard om een mooie vakantie te kunnen boeken, dagen lang lekker op het strand en in de avond lekker op stap. Om alles mee te kunnen maken op zo’n vakantie moet je wel genoeg sparen. Daar werk je dan heel het jaar voor, maar er zijn altijd accessoires waar je niet de volle pond voor kunt betalen. Bekijk nu eens een zonnebril, een goede merkzonnebril kost al snel 130-170 euro. Dit is een groot bedrag als je kijkt naar wat een vakantie kost. Hiervoor heeft Fuva.nl een oplossing.

Op Fuva.nl kun je tegen outletprijzen zonnebrillen kopen, hier hebben ze niet de minste merken maar merken zoals Serengeti, Ray-Ban en Michael Kors. De prijzen op deze site zijn 20%-30% lager dan de adviesprijs. Wanneer je voor een zonnebril bij de Bijenkorf 149 euro moet betalen hoef je bij Fuva.nl maar 109 euro te betalen. Die 40 euro is toch weer lekker mooi meegenomen, daar weet je tijdens de vakantie wel raad mee.

Een goede zonnebril is wel essentieel voor als naar het strand gaat. De zonnestralen komen hier dubbel binnen, via de zon zelf als via het water. Zorg daarom dat je zeker een zonnebril kiest die 100% uv protectie garandeert. Gelukkig geven alle grote merken deze garantie.

Dus wil je lekker met vakantie en heb je nog een mooie merkzonnebril nodig zonder dat je al te veel geld hier voor hebt, ga even langs Fuva.nl en scoor die mooie zonnebril voor een scherpe outletprijs.