Besparen is een trend, we zien dat budgetketens en de goedkoper winkels het erg goed doen. Het grootste deel van de shoppers die er in dit segment bij gekomen is komen uit het middeldure segment en zijn prijsbewuster inkopen gaan doen. Niet alleen voor kleding maar ook op supermarkt kosten wordt bijvoorbeeld bespaard. Dit is een logisch gevolgd van de vele berichtgeving over de economische crisis en het hogere werkloosheidspercentage van de afgelopen jaren. Mensen proberen toch aan hun toekomst te denken en een centje opzij te houden als de kans groter is op ontslag of mindere verdiensten.

Ook op schoenen wordt veel bespaard en dat is op zich niet erg, als je er maar wel goed op let dat je niet teveel inlevert op kwaliteit. Het is namelijk erg belangrijk dat je schoenen je voeten en enkels een goede ondersteuning geven en je geen klachten krijgt door slecht schoeisel. De voeten zijn de basis van het lichaam en verkeerde schoenen kunnen je kwaaltjes geven van voetklachten tot rugklachten. Let hier dus wel op bij het aankopen van je schoenen.

Om te besparen kun je ook gewoon wachten op de uitverkoop of eens bij outlet winkels gaan kijken, ook kortingscodes gebruiken op internet kan je veel geld besparen. Op kortingscode schoenen vind je bijvoorbeeld een overzicht van kortingscodes die je vast wel van pas gaan kopen bij het aanschaffen van je volgende paar! Alle leuke online winkels staan er tussen, dus daar zit zeker wel iets bij voor jou!

Rate this post