Ninni Vi en Name It zijn twee populaire kledingmerken. Met name bekend voor de baby- en kinderkleding branche. De goede kwaliteit, de leuke collectie aan kleertjes en de betaalbare prijs maken dat vele ouders hier shoppen voor hun kinderen. Niet geheel onlogisch toch?

Regelmatig is er kleding in de aanbieding van deze twee populaire kledingmerken. Zo is het namelijk erg aantrekkelijk om te winkelen als het in de aanbieding is. Ninni Vi sale en Name it sale zorgen dat je al helemaal voor een scherpe prijs kleding kunt kopen voor je kind. Zowel voor jongens als meisjes vindt je een groot aanbod van deze merken. Een goede tip die wij kunnen meegeven is om te kijken bij Olliewood.nl, deze heeft een erg groot aanbod van deze twee merken en menig ouder shopt hier graag!

Name it

Het merk Ninni Vi biedt vele kledingstukken, denk hierbij aan shirts, haarbandjes, sokken, jassen, leggings, rokken, sjaals en nog veel meer. Hetzelfde geldt voor Name It. Of je nu een leuk jasje, shirt, trui, rokje of ander kleding stuk zoekt: het merk Name It biedt het wel aan. En dat voor een scherpe prijs in de outlet en sale die er regelmatig zijn.

Ninni Vi kledingmerk

 

Het kledingaanbod van deze twee merken is voor kinderen tot en maat 164. Specifiek voor kinderen dus. Leuk is dat er regelmatig ook nieuwe kledingstukken in de collectie weer bijkomen in de verschillende seizoenen. Zo vindt je nu al leuke items voor de lente collectie en het hopelijk betere weer dat er komen gaat!

Indien je het aanbod is wilt bekijken, dan raden wij de shop van Olliewood aan. Naast dat de collectie erg leuk is en je er voordelig kan shoppen in de sale, staat ook de service bekend als zeer goed. Meer dan genoeg redenen om is een kijkje te nemen.

Rate this post