Als het weer warmer wordt, we met zijn allen naar buiten trekken en lange avonden met vrienden of familie doorbrengen, willen we er natuurlijk wel op zijn mooist uitzien. Daarom hebben wij alle zomertrends van 2016 even op een rijtje gezet.

Fashion fabulous
We zien deze zomer veel luchtige materialen, zoals chiffon en zijde. Dit zijn heerlijke materialen voor warme dagen. Qua kleur zien we veel natuurlijke en pastelkleuren, maar ook de zwart-wit prints hoeven nog niet opgeborgen te worden. Prints gaan we sowieso veel zien deze zomer, of het nu strepen zijn of grote bloemen. Kies anders voor kleding met kant. Vind je dat te saai? In 2016 krijgt kant kleur!

Houd van hout
Hout is het helemaal deze zomer! Of je nu kiest voor houten zonnebrillen, houten horloges of voor houten strikjes, met hout zit jij helemaal goed. Deze houten accessoires zijn voor dames en heren, voor jong en oud, dé choice to make.

Houten zonnebrillen
Kies jij voor een houten zonnebril? Dan heb jij altijd een unieke bril op je neus. De nervenstructuur van het hout is namelijk bij elke bril anders. Zonnebrillen zijn er volledig van bamboe, maar ook van gekarameliseerd bamboe. Gekarameliseerde brillen zijn donkerder van kleur dan brillen die van 100% bamboe worden gemaakt. Houd met de keuze voor donker of licht bamboe ook rekening met je brillenglazen. Ga jij juist voor classic bruine glazen of, heel hip, voor blauwe spiegelglazen? Het maakt niet uit, met een houten montuur zit jij deze zomer sowieso al goed. Wist je dat er ook stenen zonnebrillen zijn?

Horloges van hout
Een horloge is veel meer dan een klok om je arm. Met een horloge maak je een statement. Met een grote of juist kleurig horloge heb je een heel andere uitstraling dan met een eenvoudig exemplaar. Met houten horloges zorg jij ervoor dat je horloge gezien wordt. Horloges heb je onder andere van sandelhout, esdoornhout en bamboe.

Heel hip: houten strikjes
Vind jij het belangrijk om een unieke stijl te hebben? Kies dan voor strikjes van bijvoorbeeld rozenhout, kersenhout, donker walnotenhout of esdoornhout. Je hebt gegarandeerd de ogen op je gericht met zo’n bijzondere strik. Een strik van hout is een allrounder, je kan het dragen bij een wit overhemd, bij overhemden met prints, maar ook als je helemaal strak in het pak gaat.

Rate this post